Schoonheidssalon Es Vedra

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Es Vedra in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Es Vedra? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Es Vedra uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Es Vedra
P Hans Frankfurthersngl 296
1060TR Amsterdam

Eenmanszaak Schoonheidssalon Es Vedra is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Schoonheidssalon Es Vedra is opgericht in 20150501 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Es Vedra bereiken op: 06-55777434. Schoonheidssalon Es Vedra in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 63216124. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Es Vedra in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image