Schoonheidssalon Hillian

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Hillian in Kloosterburen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Hillian? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Hillian uit Kloosterburen.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Hillian
Hoofdstraat 44B
9977RE Kloosterburen

Eenmanszaak Schoonheidssalon Hillian is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HET HOGELAND of elders in de provincie Groningen? Schoonheidssalon Hillian is opgericht in 20080207 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Hillian bereiken op: 0595-481770. Schoonheidssalon Hillian in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01126805. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Hillian in Kloosterburen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image