Schoonheidssalon IN ‘T Oldambt

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon IN ‘T Oldambt in Finsterwolde? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon IN ‘T Oldambt? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon IN ‘T Oldambt uit Finsterwolde.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon IN ‘T Oldambt
Klinkerweg 98
9684AH Finsterwolde

Eenmanszaak Schoonheidssalon IN ‘T Oldambt is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente OLDAMBT of elders in de provincie Groningen? Schoonheidssalon IN ‘T Oldambt is opgericht in 20150901 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon IN ‘T Oldambt bereiken op: 0597-551260. Schoonheidssalon IN ‘T Oldambt in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 63981300. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon IN ‘T Oldambt in Finsterwolde.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image