Schoonheidssalon Jeanine Donkers

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Jeanine Donkers in Deurne? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Jeanine Donkers? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Jeanine Donkers uit Deurne.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Jeanine Donkers
Walsbergseweg 17
5752BL Deurne

Eenmanszaak Schoonheidssalon Jeanine Donkers is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente DEURNE of elders in de provincie Noord-Brabant? Schoonheidssalon Jeanine Donkers is opgericht in 20150601 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Jeanine Donkers bereiken op: 06-14571496. Schoonheidssalon Jeanine Donkers in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 63483904. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Jeanine Donkers in Deurne.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image