Schoonheidssalon Jenn

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Jenn in Groesbeek? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Jenn? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Jenn uit Groesbeek.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Jenn
Dorpsstraat 38
6561CB Groesbeek

Eenmanszaak Schoonheidssalon Jenn is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BERG EN DAL of elders in de provincie Gelderland? Schoonheidssalon Jenn is opgericht in 20161201 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Jenn bereiken op: -. Schoonheidssalon Jenn in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 60258233. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Jenn in Groesbeek.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image