Schoonheidssalon Jojanneke

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Jojanneke in Uithuizermeeden? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Jojanneke? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Jojanneke uit Uithuizermeeden.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Jojanneke
De Vennen 35
9982HS Uithuizermeeden

Eenmanszaak Schoonheidssalon Jojanneke is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HET HOGELAND of elders in de provincie Groningen? Schoonheidssalon Jojanneke is opgericht in 20030127 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Jojanneke bereiken op: 0595-413383. Schoonheidssalon Jojanneke in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 02079543. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Jojanneke in Uithuizermeeden.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image