Schoonheidssalon Karin Martens

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Karin Martens in Zeeland? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Karin Martens? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Karin Martens uit Zeeland.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Karin Martens
Achter-Oventje 3
5411NM Zeeland

Eenmanszaak Schoonheidssalon Karin Martens is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MAASHORST of elders in de provincie Noord-Brabant? Schoonheidssalon Karin Martens is opgericht in 20080404 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Karin Martens bereiken op: 06-23584898. Schoonheidssalon Karin Martens in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17223744. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Karin Martens in Zeeland.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image