Schoonheidssalon Live

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Live in Veenendaal? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Live? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Live uit Veenendaal.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Live
De Savornin Lohmanstraat 117
3904AP Veenendaal

Eenmanszaak Schoonheidssalon Live is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente VEENENDAAL of elders in de provincie Utrecht? Schoonheidssalon Live is opgericht in 20150501 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Live bereiken op: 06-83793728. Schoonheidssalon Live in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 63347490. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Live in Veenendaal.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image