Schoonheidssalon Loes Jongen

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Loes Jongen in Landgraaf? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Loes Jongen? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Loes Jongen uit Landgraaf.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Loes Jongen
Arthur van Schendelstr 18
6372HV Landgraaf

Eenmanszaak Schoonheidssalon Loes Jongen is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LANDGRAAF of elders in de provincie Limburg? Schoonheidssalon Loes Jongen is opgericht in 20130601 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Loes Jongen bereiken op: 06-51609490. Schoonheidssalon Loes Jongen in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 58079432. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Loes Jongen in Landgraaf.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image