Schoonheidssalon Puur

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Puur in Koudum? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Puur? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Puur uit Koudum.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Puur
Beukenlaan 95
8723AW Koudum

Eenmanszaak Schoonheidssalon Puur is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SÚDWEST FRYSLÂN of elders in de provincie Friesland? Schoonheidssalon Puur is opgericht in 20150617 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Puur bereiken op: 06-42780719. Schoonheidssalon Puur in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 63530368. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Puur in Koudum.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image