Schoonheidssalon Renate Disveld

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Renate Disveld in Lent? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Renate Disveld? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Renate Disveld uit Lent.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Renate Disveld
Haagbeukstraat 56
6663EG Lent

Eenmanszaak Schoonheidssalon Renate Disveld is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NIJMEGEN of elders in de provincie Gelderland? Schoonheidssalon Renate Disveld is opgericht in 20100414 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Renate Disveld bereiken op: 024-3602191. Schoonheidssalon Renate Disveld in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09220686. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Renate Disveld in Lent.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image