Schoonheidssalon Yvonne Last

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidssalon Yvonne Last in Hoorn? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidssalon Yvonne Last? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidssalon Yvonne Last uit Hoorn.

Adresgegevens:
Schoonheidssalon Yvonne Last
Hoeker 38
1625CC Hoorn

Eenmanszaak Schoonheidssalon Yvonne Last is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HOORN of elders in de provincie Noord-Holland? Schoonheidssalon Yvonne Last is opgericht in 20020121 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidssalon Yvonne Last bereiken op: 06-30298130. Schoonheidssalon Yvonne Last in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 37099893. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidssalon Yvonne Last in Hoorn.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image