Schoonheidsspecialiste Pia Prins

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Schoonheidsspecialiste Pia Prins in De Lier? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Schoonheidsspecialiste Pia Prins? Op Salons.nl lees je alles over Schoonheidsspecialiste Pia Prins uit De Lier.

Adresgegevens:
Schoonheidsspecialiste Pia Prins
Viool 24
2678HG De Lier

Eenmanszaak Schoonheidsspecialiste Pia Prins is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WESTLAND of elders in de provincie Zuid-Holland? Schoonheidsspecialiste Pia Prins is opgericht in 19840618 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Schoonheidsspecialiste Pia Prins bereiken op: 0174-515983. Schoonheidsspecialiste Pia Prins in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27223026. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Schoonheidsspecialiste Pia Prins in De Lier.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image