Skinclinic Resi Peters

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Skinclinic Resi Peters in Nijmegen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Skinclinic Resi Peters? Op Salons.nl lees je alles over Skinclinic Resi Peters uit Nijmegen.

Adresgegevens:
Skinclinic Resi Peters
Staringstraat 11
6521AE Nijmegen

Eenmanszaak Skinclinic Resi Peters is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente NIJMEGEN of elders in de provincie Gelderland? Skinclinic Resi Peters is opgericht in 20050815 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Skinclinic Resi Peters bereiken op: 024-3243753. Skinclinic Resi Peters in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 09153393. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Skinclinic Resi Peters in Nijmegen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image