Sylvia Porsius Hairstyling

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Sylvia Porsius Hairstyling in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Sylvia Porsius Hairstyling? Op Salons.nl lees je alles over Sylvia Porsius Hairstyling uit Amsterdam.

Adresgegevens:
Sylvia Porsius Hairstyling
Landsmeerderdijk 16
1035PW Amsterdam

Eenmanszaak Sylvia Porsius Hairstyling is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? Sylvia Porsius Hairstyling is opgericht in 19870904 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Sylvia Porsius Hairstyling bereiken op: 020-6312613. Sylvia Porsius Hairstyling in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 33195364. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Sylvia Porsius Hairstyling in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image