The Barn Hairsalon

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

The Barn Hairsalon in Santpoort-Noord? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over The Barn Hairsalon? Op Salons.nl lees je alles over The Barn Hairsalon uit Santpoort-Noord.

Adresgegevens:
The Barn Hairsalon
Fresiastraat 2A
2071NV Santpoort-Noord

Eenmanszaak The Barn Hairsalon is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente VELSEN of elders in de provincie Noord-Holland? The Barn Hairsalon is opgericht in 20150722 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan The Barn Hairsalon bereiken op: 023-5767058. The Barn Hairsalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 63789035. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met The Barn Hairsalon in Santpoort-Noord.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image