The Color Haircoloring Salon de Pijp

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

The Color Haircoloring Salon de Pijp in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over The Color Haircoloring Salon de Pijp? Op Salons.nl lees je alles over The Color Haircoloring Salon de Pijp uit Amsterdam.

Adresgegevens:
The Color Haircoloring Salon de Pijp
Van Woustraat 121H
1074AH Amsterdam

Vennootschap onder firma (Vof.) The Color Haircoloring Salon de Pijp is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? The Color Haircoloring Salon de Pijp is opgericht in 20151015 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan The Color Haircoloring Salon de Pijp bereiken op: 020-7728140. The Color Haircoloring Salon de Pijp in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 64343057. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met The Color Haircoloring Salon de Pijp in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image