The Eyelash Bar B.V.

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

The Eyelash Bar B.V. in Rotterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over The Eyelash Bar B.V.? Op Salons.nl lees je alles over The Eyelash Bar B.V. uit Rotterdam.

Adresgegevens:
The Eyelash Bar B.V.
Weena 95
3013CH Rotterdam

Besloten Vennootschap (BV) The Eyelash Bar B.V. is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? The Eyelash Bar B.V. is opgericht in 20190329 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan The Eyelash Bar B.V. bereiken op: 085-8769372. The Eyelash Bar B.V. in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 74429213. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met The Eyelash Bar B.V. in Rotterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image