Thuiskapster Angela Diergaarde

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

Thuiskapster Angela Diergaarde in Veenendaal? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Thuiskapster Angela Diergaarde? Op Salons.nl lees je alles over Thuiskapster Angela Diergaarde uit Veenendaal.

Adresgegevens:
Thuiskapster Angela Diergaarde
Adriaen van Ostadelaan 50B
3904TL Veenendaal

Eenmanszaak Thuiskapster Angela Diergaarde is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente VEENENDAAL of elders in de provincie Utrecht? Thuiskapster Angela Diergaarde is opgericht in 20150608 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Thuiskapster Angela Diergaarde bereiken op: 06-25262896. Thuiskapster Angela Diergaarde in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 63420309. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Thuiskapster Angela Diergaarde in Veenendaal.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image