Trapezius Massage

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

Trapezius Massage in Rotterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Trapezius Massage? Op Salons.nl lees je alles over Trapezius Massage uit Rotterdam.

Adresgegevens:
Trapezius Massage
Zwijnsbergenweg 12
3077PW Rotterdam

Eenmanszaak Trapezius Massage is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? Trapezius Massage is opgericht in 20170101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Trapezius Massage bereiken op: 06-41646848. Trapezius Massage in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 67618251. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Trapezius Massage in Rotterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image