Venus Waxingstudio

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Venus Waxingstudio in Arnhem? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Venus Waxingstudio? Op Salons.nl lees je alles over Venus Waxingstudio uit Arnhem.

Adresgegevens:
Venus Waxingstudio
Boterbloemstraat 40
6832BN Arnhem

Eenmanszaak Venus Waxingstudio is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ARNHEM of elders in de provincie Gelderland? Venus Waxingstudio is opgericht in 20150515 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Venus Waxingstudio bereiken op: 06-46618408. Venus Waxingstudio in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 63310104. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Venus Waxingstudio in Arnhem.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image