Voetstudio Annet

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Voetstudio Annet in Oosterhesselen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Voetstudio Annet? Op Salons.nl lees je alles over Voetstudio Annet uit Oosterhesselen.

Adresgegevens:
Voetstudio Annet
Edveensweg 5A
7861AM Oosterhesselen

Eenmanszaak Voetstudio Annet is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente COEVORDEN of elders in de provincie Drenthe? Voetstudio Annet is opgericht in 19980105 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Voetstudio Annet bereiken op: 0524-582157. Voetstudio Annet in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 04055130. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Voetstudio Annet in Oosterhesselen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image