Voetverzorging Femmie Prikken-Scholten

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Voetverzorging Femmie Prikken-Scholten in Havelte? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Voetverzorging Femmie Prikken-Scholten? Op Salons.nl lees je alles over Voetverzorging Femmie Prikken-Scholten uit Havelte.

Adresgegevens:
Voetverzorging Femmie Prikken-Scholten
Kievitweg 61
7971DB Havelte

Eenmanszaak Voetverzorging Femmie Prikken-Scholten is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WESTERVELD of elders in de provincie Drenthe? Voetverzorging Femmie Prikken-Scholten is opgericht in 19980710 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Voetverzorging Femmie Prikken-Scholten bereiken op: 0521-342563. Voetverzorging Femmie Prikken-Scholten in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 04056651. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Voetverzorging Femmie Prikken-Scholten in Havelte.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image