Voetverzorging Paula

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Voetverzorging Paula in Drachten? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Voetverzorging Paula? Op Salons.nl lees je alles over Voetverzorging Paula uit Drachten.

Adresgegevens:
Voetverzorging Paula
Gernaerd 26
9202GE Drachten

Eenmanszaak Voetverzorging Paula is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SMALLINGERLAND of elders in de provincie Friesland? Voetverzorging Paula is opgericht in 20150701 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Voetverzorging Paula bereiken op: 06-53841417. Voetverzorging Paula in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 63572109. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Voetverzorging Paula in Drachten.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image