Wellness Boerderij De Kroesweffer

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Wellness Boerderij De Kroesweffer in Vasse? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Wellness Boerderij De Kroesweffer? Op Salons.nl lees je alles over Wellness Boerderij De Kroesweffer uit Vasse.

Adresgegevens:
Wellness Boerderij De Kroesweffer
Denekamperweg 114
7661RL Vasse

Vennootschap onder firma (Vof.) Wellness Boerderij De Kroesweffer is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente TUBBERGEN of elders in de provincie Overijssel? Wellness Boerderij De Kroesweffer is opgericht in 20010501 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan Wellness Boerderij De Kroesweffer bereiken op: 0541-537522. Wellness Boerderij De Kroesweffer in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 69707340. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Wellness Boerderij De Kroesweffer in Vasse.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image