Whitney’s Beautysalon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Whitney’s Beautysalon in Maastricht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Whitney’s Beautysalon? Op Salons.nl lees je alles over Whitney’s Beautysalon uit Maastricht.

Adresgegevens:
Whitney’s Beautysalon
Heugemerstraat 74C
6229AS Maastricht

Eenmanszaak Whitney’s Beautysalon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MAASTRICHT of elders in de provincie Limburg? Whitney’s Beautysalon is opgericht in 20160308 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Whitney’s Beautysalon bereiken op: 06-21901048. Whitney’s Beautysalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 65519884. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Whitney’s Beautysalon in Maastricht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image