Yonca Yucel Beauty Salon

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Yonca Yucel Beauty Salon in Rotterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Yonca Yucel Beauty Salon? Op Salons.nl lees je alles over Yonca Yucel Beauty Salon uit Rotterdam.

Adresgegevens:
Yonca Yucel Beauty Salon
Lodewijk Pincoffsweg 386
3071AS Rotterdam

Eenmanszaak Yonca Yucel Beauty Salon is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? Yonca Yucel Beauty Salon is opgericht in 20150409 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Yonca Yucel Beauty Salon bereiken op: 06-38776853. Yonca Yucel Beauty Salon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 63064480. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Yonca Yucel Beauty Salon in Rotterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image