ZEN babyspa & schoonheidssalon

9604 Sauna's, solaria, baden e.d.

Schrijf als eerste een review

ZEN babyspa & schoonheidssalon in Maastricht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over ZEN babyspa & schoonheidssalon? Op Salons.nl lees je alles over ZEN babyspa & schoonheidssalon uit Maastricht.

Adresgegevens:
ZEN babyspa & schoonheidssalon
Akersteenweg 84
6227AB Maastricht

Eenmanszaak ZEN babyspa & schoonheidssalon is een salon in de categorie 9604 Sauna’s, solaria, baden e.d.. Zoek jij een salon in de gemeente MAASTRICHT of elders in de provincie Limburg? ZEN babyspa & schoonheidssalon is opgericht in 20200213 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan ZEN babyspa & schoonheidssalon bereiken op: 06-14528060. ZEN babyspa & schoonheidssalon in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 68676611. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met ZEN babyspa & schoonheidssalon in Maastricht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image