Pedicure & Sportmassage Praktijk M. Pijnenborg

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

Pedicure & Sportmassage Praktijk M. Pijnenborg in Drunen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over Pedicure & Sportmassage Praktijk M. Pijnenborg? Op Salons.nl lees je alles over Pedicure & Sportmassage Praktijk M. Pijnenborg uit Drunen.

Adresgegevens:
Pedicure & Sportmassage Praktijk M. Pijnenborg
Van Kinsbergenstraat 3
5151ML Drunen

Eenmanszaak Pedicure & Sportmassage Praktijk M. Pijnenborg is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HEUSDEN of elders in de provincie Noord-Brabant? Pedicure & Sportmassage Praktijk M. Pijnenborg is opgericht in 20040720 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan Pedicure & Sportmassage Praktijk M. Pijnenborg bereiken op: 0416-372933. Pedicure & Sportmassage Praktijk M. Pijnenborg in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17167779. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met Pedicure & Sportmassage Praktijk M. Pijnenborg in Drunen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image