Laten we beginnen bij het begin. De tijd dat we alles zelf doen is wel aan het veranderen. Jouw eigen website bouwen of een website laten bouwen om zo maar een zichtbaarheid te hebben, dat hebben veel salons niet nodig. Tevens is voor veel Salons social media toch een standaard medium om met klanten te praten. Toch wil je naast je socials wellicht zichtbaarheid hebben zonder hoge kosten en zonder problemen (dat jezelf een website moet bouwen).

Beauty2Buy in de Jaarbeurs op 24, 25 & 26 september 2022

Kijk jij er ook zo naar uit? Het nieuwe beautyseizoen starten in de chille vibe van de nazomer. Op 24, 25 & 26 september 2022 wordt Jaarbeurs Utrecht drie dagen lang omgetoverd tot een spectaculair beautyfeestje. Hét beauty event 3.0 waar je in een relaxte nazomersfeer inspiratie en kennis kunt opdoen over je vak. Het is de plek waar je je kunt oriënteren op de mooie ontwikkelingen in de beautybranche, terwijl je er ook kunt genieten van allerlei spetterende beauty workshops. Plus: goede beursaanbiedingen om je seizoen voordelig te starten. De ideale combinatie van het nuttige en het aangename. Ben jij erbij?

Beauty2Buy jaarbeurs 2022

Dure commissie voor boekingen, die tijd is voorbij

Partijen als Thuisbezorgd voor voeding en Treatwell voor bijvoorbeeld salons vragen enorme bedragen voor een boeking. Als men 35% van boeking moet afstaan aan een online dienstverlener is de pret snel over. Bij Salons kennen wij geen kosten of dure commisies voor boekingen. Je betaald een vast bedrag en daarna zijn er geen verborgen kosten of addertjes onder het gras.

Flexibiliteit behouden is belangrijk

Er is goed goed of slecht. De ene salon werkt nog met pen en papier voor boekingen. De andere salon heeft 2 locaties en meerdere meedewerkers. In alle gevallen gebruik je dan andere software. Salons.nl kan koppelen met veel software. Gebruik je bijvoorbeeld Salonized, dan kunnen wij jou agenda inbouwen. Maar dan kunnen wij met de meeste agendatools. Dat brengt oook bij onze basis.

Strategiegesprek voor 1 uur twv €99,=

Niets is belangrijker dan goed luisteren. Namelijk, wat is jouw doel met jouw salon?

Gebruik je een revserveringatool of een reserveringssysteem en wil je dat wij die gaan inbouwen in Salons.nl?

Wat is nog jouw doel? Wil je meer klanten en wil je daar Salons.nl voor geen gebruiken? Meer omzet behalen via Salons.nl is zeker mogelijk. Alleen wellicht is omzet niet jou belangrijkse keuze.

Wellicht gaat het meer om ontzorgen? Je hebt geen website en je wilt gewoon een mooi visitekaartje van jouw salon. Geen zorgen meer maken om website? Geen problemen met hosting of andere dingen. Dan is Salons.nl ook de oplossing.

In een gesprek van 1 uur met jou gaan we kijken waar Salons.nl jou kan gaan helpen.

Meer over Salons.nl

Over Salons.nl

Salons.nl
is een handelsnaam van ICO B.V.
De Nieuwe Erven 3
5431 NV Cuijk
088-4488888
KVK-nummer: 54353637
BTW-nummer: NL8239.12.528.B01

Contact opnemen Salons.nl

Wil je contact opnemen met Salons.nl? Wij staan je graag te woord en helpen bij alle vragen. Wij gaan graag voor een langdurige samenwerking en denken graag met iedere salon mee.

Tarieven van Salons.nl

Salons.nl heeft gratis pakketten en betaalde pakketten. Uiteraard ligt het eraan wat je precies zoekt en waar je staat met jouw onderneming. Bekijk onze mogelijkheden.