Ben je straks onze gast op Beauty2Buy?

Kijk jij er ook zo naar uit? Het nieuwe beautyseizoen starten in de chille vibe van de nazomer. Op 24, 25 & 26 september 2022 wordt Jaarbeurs Utrecht drie dagen lang omgetoverd tot een spectaculair beautyfeestje. Hét beauty event 3.0 waar je in een relaxte nazomersfeer inspiratie en kennis kunt opdoen over je vak. Het is de plek waar je je kunt oriënteren op de mooie ontwikkelingen in de beautybranche, terwijl je er ook kunt genieten van allerlei spetterende beauty workshops. Plus: goede beursaanbiedingen om je seizoen voordelig te starten. De ideale combinatie van het nuttige en het aangename. Ben jij erbij?

Met Salons.nl zijn wij aanwezig op het leukste najaarsevent dat op 24, 25 en 26 september aanstaande in Jaarbeurs, Utrecht wordt gehouden. Het is dé plek waar de echte beauty professionals op een ontspannen manier kennis en inspiratie opdoen over hun vak en inkopen doen voor een succesvol jaar. Al vanaf het moment dat je de beursvloer op loopt, zul je merken dat Beauty2Buy verrassend anders is dan alle vakbeurzen die je tot nu toe hebt bezocht. Beauty2Buy is the place to be om al jouw inkopen te doen voor de drukste maanden van 2022. En wij zijn erbij!

Beauty2Buy actie tijdens de beurs

Deze actie is alleen tijdelijk op de beurs beschikbaar. Het aanbod is alleen aan te kopen bij onze stand op de Beauty2Buy-beurs. Je vindt ons in hal 3 bij stand 168. Voor meer informatie over de vakbeurs kun je kijken op de website van Beauty2Buy. Graag tot ziens op Beauty2Buy op 24, 25 & 26 september!