A. Brandsma-Folkertsma

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A. Brandsma-Folkertsma in Pingjum? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A. Brandsma-Folkertsma? Op Salons.nl lees je alles over A. Brandsma-Folkertsma uit Pingjum.

Adresgegevens:
A. Brandsma-Folkertsma
Mulierlaan 4
8749TA Pingjum

Eenmanszaak A. Brandsma-Folkertsma is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SÚDWEST FRYSLÂN of elders in de provincie Friesland? A. Brandsma-Folkertsma is opgericht in 19940118 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A. Brandsma-Folkertsma bereiken op: 0517-579599. A. Brandsma-Folkertsma in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01078346. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A. Brandsma-Folkertsma in Pingjum.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image