A.C.M. Kooistra-Brandenburg

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

A.C.M. Kooistra-Brandenburg in Overveen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A.C.M. Kooistra-Brandenburg? Op Salons.nl lees je alles over A.C.M. Kooistra-Brandenburg uit Overveen.

Adresgegevens:
A.C.M. Kooistra-Brandenburg
Julianalaan 40
2051JS Overveen

Eenmanszaak A.C.M. Kooistra-Brandenburg is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente BLOEMENDAAL of elders in de provincie Noord-Holland? A.C.M. Kooistra-Brandenburg is opgericht in 19871110 (jaar/maand/dag). Er werken 2 t/m 4 werknemers en je kan A.C.M. Kooistra-Brandenburg bereiken op: 023-5272518. A.C.M. Kooistra-Brandenburg in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 34064525. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A.C.M. Kooistra-Brandenburg in Overveen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image