A.C. van Beekhuizen t.h.o.d.n. Hizi Hair

96021 Haarverzorging

Schrijf als eerste een review

A.C. van Beekhuizen t.h.o.d.n. Hizi Hair in Castricum? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A.C. van Beekhuizen t.h.o.d.n. Hizi Hair? Op Salons.nl lees je alles over A.C. van Beekhuizen t.h.o.d.n. Hizi Hair uit Castricum.

Adresgegevens:
A.C. van Beekhuizen t.h.o.d.n. Hizi Hair
Geesterduin 21
1902EJ Castricum

Eenmanszaak A.C. van Beekhuizen t.h.o.d.n. Hizi Hair is een salon in de categorie 96021 Haarverzorging. Zoek jij een salon in de gemeente CASTRICUM of elders in de provincie Noord-Holland? A.C. van Beekhuizen t.h.o.d.n. Hizi Hair is opgericht in 20061101 (jaar/maand/dag). Er werken 10 t/m 19 werknemers en je kan A.C. van Beekhuizen t.h.o.d.n. Hizi Hair bereiken op: 0251-653201. A.C. van Beekhuizen t.h.o.d.n. Hizi Hair in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08152717. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A.C. van Beekhuizen t.h.o.d.n. Hizi Hair in Castricum.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image