A.C. Van der Stokker pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A.C. Van der Stokker pedicure in Barendrecht? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A.C. Van der Stokker pedicure? Op Salons.nl lees je alles over A.C. Van der Stokker pedicure uit Barendrecht.

Adresgegevens:
A.C. Van der Stokker pedicure
Drontermeer 1
2993RC Barendrecht

Eenmanszaak A.C. Van der Stokker pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente BARENDRECHT of elders in de provincie Zuid-Holland? A.C. Van der Stokker pedicure is opgericht in 20020927 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A.C. Van der Stokker pedicure bereiken op: 0180-614541. A.C. Van der Stokker pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24339857. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A.C. Van der Stokker pedicure in Barendrecht.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image