A.D.V. Lathouwers Habraken

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A.D.V. Lathouwers Habraken in Eindhoven? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A.D.V. Lathouwers Habraken? Op Salons.nl lees je alles over A.D.V. Lathouwers Habraken uit Eindhoven.

Adresgegevens:
A.D.V. Lathouwers Habraken
Waleweinstraat 14
5625EJ Eindhoven

Eenmanszaak A.D.V. Lathouwers Habraken is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente EINDHOVEN of elders in de provincie Noord-Brabant? A.D.V. Lathouwers Habraken is opgericht in 19871109 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A.D.V. Lathouwers Habraken bereiken op: 040-2413490. A.D.V. Lathouwers Habraken in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17060956. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A.D.V. Lathouwers Habraken in Eindhoven.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image