A. De Vries-Oosterhoff

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A. De Vries-Oosterhoff in Kootstertille? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A. De Vries-Oosterhoff? Op Salons.nl lees je alles over A. De Vries-Oosterhoff uit Kootstertille.

Adresgegevens:
A. De Vries-Oosterhoff
Dahlia-strjitte 33
9288AD Kootstertille

Eenmanszaak A. De Vries-Oosterhoff is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ACHTKARSPELEN of elders in de provincie Friesland? A. De Vries-Oosterhoff is opgericht in 19810511 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A. De Vries-Oosterhoff bereiken op: 0512-331508. A. De Vries-Oosterhoff in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01046797. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A. De Vries-Oosterhoff in Kootstertille.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image