A.E. de Jong-Dormits

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A.E. de Jong-Dormits in ‘s-Gravenhage? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A.E. de Jong-Dormits? Op Salons.nl lees je alles over A.E. de Jong-Dormits uit ‘s-Gravenhage.

Adresgegevens:
A.E. de Jong-Dormits
Harstenhoekweg 106
2587RS ‘s-Gravenhage

Eenmanszaak A.E. de Jong-Dormits is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente S-GRAVENHAGE of elders in de provincie Zuid-Holland? A.E. de Jong-Dormits is opgericht in 19821115 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A.E. de Jong-Dormits bereiken op: 070-3559058. A.E. de Jong-Dormits in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27104631. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A.E. de Jong-Dormits in ‘s-Gravenhage.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image