A.E.M. v.d. Dungen-v. Laarhoven

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A.E.M. v.d. Dungen-v. Laarhoven in Sprang-Capelle? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A.E.M. v.d. Dungen-v. Laarhoven? Op Salons.nl lees je alles over A.E.M. v.d. Dungen-v. Laarhoven uit Sprang-Capelle.

Adresgegevens:
A.E.M. v.d. Dungen-v. Laarhoven
Reiger 28
5161TZ Sprang-Capelle

Eenmanszaak A.E.M. v.d. Dungen-v. Laarhoven is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WAALWIJK of elders in de provincie Noord-Brabant? A.E.M. v.d. Dungen-v. Laarhoven is opgericht in 19990630 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A.E.M. v.d. Dungen-v. Laarhoven bereiken op: 0416-279097. A.E.M. v.d. Dungen-v. Laarhoven in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 18056025. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A.E.M. v.d. Dungen-v. Laarhoven in Sprang-Capelle.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image