A.E. Vije-Wildschut

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A.E. Vije-Wildschut in Hengelo? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A.E. Vije-Wildschut? Op Salons.nl lees je alles over A.E. Vije-Wildschut uit Hengelo.

Adresgegevens:
A.E. Vije-Wildschut
Glanestraat 44
7555KX Hengelo

Eenmanszaak A.E. Vije-Wildschut is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HENGELO of elders in de provincie Overijssel? A.E. Vije-Wildschut is opgericht in 20010327 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A.E. Vije-Wildschut bereiken op: 074-2428406. A.E. Vije-Wildschut in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08097043. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A.E. Vije-Wildschut in Hengelo.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image