A.E.W. v. Lankveld v.d. Oever

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A.E.W. v. Lankveld v.d. Oever in Veghel? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A.E.W. v. Lankveld v.d. Oever? Op Salons.nl lees je alles over A.E.W. v. Lankveld v.d. Oever uit Veghel.

Adresgegevens:
A.E.W. v. Lankveld v.d. Oever
Dorshout 8
5462GL Veghel

Eenmanszaak A.E.W. v. Lankveld v.d. Oever is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente MEIERIJSTAD of elders in de provincie Noord-Brabant? A.E.W. v. Lankveld v.d. Oever is opgericht in 19870105 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A.E.W. v. Lankveld v.d. Oever bereiken op: 0413-363658. A.E.W. v. Lankveld v.d. Oever in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 16052867. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A.E.W. v. Lankveld v.d. Oever in Veghel.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image