A. Fieten Beautycenter

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A. Fieten Beautycenter in Elim? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A. Fieten Beautycenter? Op Salons.nl lees je alles over A. Fieten Beautycenter uit Elim.

Adresgegevens:
A. Fieten Beautycenter
Carstensdijk 78
7916TS Elim

Eenmanszaak A. Fieten Beautycenter is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente HOOGEVEEN of elders in de provincie Drenthe? A. Fieten Beautycenter is opgericht in 19960918 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A. Fieten Beautycenter bereiken op: 0528-362325. A. Fieten Beautycenter in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 04051875. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A. Fieten Beautycenter in Elim.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image