A. Geers Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A. Geers Pedicure in Someren? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A. Geers Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over A. Geers Pedicure uit Someren.

Adresgegevens:
A. Geers Pedicure
Groeningen 1
5712HC Someren

Eenmanszaak A. Geers Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SOMEREN of elders in de provincie Noord-Brabant? A. Geers Pedicure is opgericht in 20080918 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A. Geers Pedicure bereiken op: 0493-494250. A. Geers Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 17233086. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A. Geers Pedicure in Someren.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image