A.H. van Noord Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A.H. van Noord Pedicure in Amsterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A.H. van Noord Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over A.H. van Noord Pedicure uit Amsterdam.

Adresgegevens:
A.H. van Noord Pedicure
Sloterkade 781
1058HJ Amsterdam

Eenmanszaak A.H. van Noord Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente AMSTERDAM of elders in de provincie Noord-Holland? A.H. van Noord Pedicure is opgericht in 19880707 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A.H. van Noord Pedicure bereiken op: 020-6170070. A.H. van Noord Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 33204331. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A.H. van Noord Pedicure in Amsterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image