A.I.B. Pruntel-van der Wal

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A.I.B. Pruntel-van der Wal in Losser? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A.I.B. Pruntel-van der Wal? Op Salons.nl lees je alles over A.I.B. Pruntel-van der Wal uit Losser.

Adresgegevens:
A.I.B. Pruntel-van der Wal
Ravenhorsterweg 1
7581PB Losser

Eenmanszaak A.I.B. Pruntel-van der Wal is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente LOSSER of elders in de provincie Overijssel? A.I.B. Pruntel-van der Wal is opgericht in 20041111 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A.I.B. Pruntel-van der Wal bereiken op: 053-5387147. A.I.B. Pruntel-van der Wal in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 08129346. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A.I.B. Pruntel-van der Wal in Losser.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image