A.J.A. van Stekelenburg Pedicure

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A.J.A. van Stekelenburg Pedicure in Rotterdam? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A.J.A. van Stekelenburg Pedicure? Op Salons.nl lees je alles over A.J.A. van Stekelenburg Pedicure uit Rotterdam.

Adresgegevens:
A.J.A. van Stekelenburg Pedicure
Damhertstraat 10
3064LT Rotterdam

Eenmanszaak A.J.A. van Stekelenburg Pedicure is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente ROTTERDAM of elders in de provincie Zuid-Holland? A.J.A. van Stekelenburg Pedicure is opgericht in 20060101 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A.J.A. van Stekelenburg Pedicure bereiken op: 010-2123079. A.J.A. van Stekelenburg Pedicure in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 24386963. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A.J.A. van Stekelenburg Pedicure in Rotterdam.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image