A.J. de Boer-Veerman

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A.J. de Boer-Veerman in Drachten? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A.J. de Boer-Veerman? Op Salons.nl lees je alles over A.J. de Boer-Veerman uit Drachten.

Adresgegevens:
A.J. de Boer-Veerman
Noorderdwarsvaart 113
9201KH Drachten

Eenmanszaak A.J. de Boer-Veerman is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente SMALLINGERLAND of elders in de provincie Friesland? A.J. de Boer-Veerman is opgericht in 19770720 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A.J. de Boer-Veerman bereiken op: 0512-511100. A.J. de Boer-Veerman in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 01042694. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A.J. de Boer-Veerman in Drachten.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image