A. Klein Koerkamp-Alferink

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A. Klein Koerkamp-Alferink in Olst? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A. Klein Koerkamp-Alferink? Op Salons.nl lees je alles over A. Klein Koerkamp-Alferink uit Olst.

Adresgegevens:
A. Klein Koerkamp-Alferink
J W Dumonstraat 5
8121GS Olst

Eenmanszaak A. Klein Koerkamp-Alferink is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente OLST-WIJHE of elders in de provincie Overijssel? A. Klein Koerkamp-Alferink is opgericht in 20100618 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A. Klein Koerkamp-Alferink bereiken op: 0570-561166. A. Klein Koerkamp-Alferink in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 50212389. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A. Klein Koerkamp-Alferink in Olst.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image