A.L. Langeveld-van Leeuwen

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A.L. Langeveld-van Leeuwen in Wassenaar? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A.L. Langeveld-van Leeuwen? Op Salons.nl lees je alles over A.L. Langeveld-van Leeuwen uit Wassenaar.

Adresgegevens:
A.L. Langeveld-van Leeuwen
Berkheistraat 9
2242KA Wassenaar

Eenmanszaak A.L. Langeveld-van Leeuwen is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente WASSENAAR of elders in de provincie Zuid-Holland? A.L. Langeveld-van Leeuwen is opgericht in 19860205 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A.L. Langeveld-van Leeuwen bereiken op: 070-5110688. A.L. Langeveld-van Leeuwen in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 27114508. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A.L. Langeveld-van Leeuwen in Wassenaar.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image