A.M.G. van der Meer

96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures

Schrijf als eerste een review

A.M.G. van der Meer in Roelofarendsveen? Zoek jij informatie, ervaringen of een review over A.M.G. van der Meer? Op Salons.nl lees je alles over A.M.G. van der Meer uit Roelofarendsveen.

Adresgegevens:
A.M.G. van der Meer
Witte Singel 17A
2371CC Roelofarendsveen

Eenmanszaak A.M.G. van der Meer is een salon in de categorie 96022 Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures. Zoek jij een salon in de gemeente KAAG EN BRAASSEM of elders in de provincie Zuid-Holland? A.M.G. van der Meer is opgericht in 19960918 (jaar/maand/dag). Er werken 1 werknemer en je kan A.M.G. van der Meer bereiken op: 071-3319144. A.M.G. van der Meer in ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK) onder nummer 28072331. De getoonde openingstijden zijn bij benadering. Het is verstandig voor vragen of exacte openingstijden contact op te nemen met A.M.G. van der Meer in Roelofarendsveen.

Ben je eigenaar of medewerker van dit bedrijf? Claim dan gratis jouw bedrijf. Je kan dit doen door elders op de pagina deze pagina aan te passen. Met meer dan 10.000+ salonvermeldingen van Nederland is Salons.nl de grootste overzicht website voor salons.

image